Diensten van Go4flex Bouw

Uitzenden

Uitzenden is de formule om flexibiliteit in het aantal werknemers te hebben. Voor tijdelijke uitbreiding van het aantal werknemers in verband met drukte of bijvoorbeeld ziekte. U hoeft zich niet vast te leggen voor een aantal uren of een bepaalde periode. Zodra u geen werk meer heeft, wordt de opdracht beëindigd. U bent verlost van allerlei administratieve handeling en ontvangt uitsluitend een factuur voor het aantal gewerkte uren.

Detacheren

Detacheren is het tijdelijk inzetten van externe medewerkers in uw bedrijf. Een werknemer is in dienst bij Go4flex Bouw en word voor een korte of lange periode – een aantal maanden of soms zelf jaren – aan u verhuurd. Dit is meestal afhankelijk van de duur van het project waar aan gewerkt wordt en de aard van de werkzaamheden.

Werving & Selectie

Aan de hand van een duidelijk functieprofiel zoekt ons werving & selectie team naar vaste Bouw medewerkers. Wij bemiddelen in alle Bouw functies en werken met goede selectieprocedures. Zo waarborgen we de kwaliteit van de kandidaten die we leveren. We werven voornamelijk in Nederland, Duitsland en Polen. We gebruiken internet, zijn vertegenwoordigd op verschillende beurzen, mailen en werken samen met o.a. het CWI en het Duitse en Poolse Arbeidsbureau.

Payroll

Payroll is het overnemen van administratieve taken betreffende een werknemer. De werknemer is bij u in dienst en Go4flex Bouw uitzendbureau zorgt voor de rest. Het gaat om zaken als het opstellen van het arbeidscontract, eerste dagmelding, aanmelding ziektekostenverzekering en bedrijfsvereniging, loonadministratie, het inhouden en afdragen van sociale premies.